Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% sortimentu skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 dnů

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Samostatné zahradní ratanové křeslo s područkami a polstrem, grafit

Zaoblené tvary opěradla, ručních opěrek a pohodlná měkká sedací podložka poskytují opravdu komfortní posezení a příjemný relax, který si rychle oblíbíte. Design umělého pleteného ratanu zaujme na první pohled a ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení: (více viz. výdejní místa / doprava)

Doprava po celé ČR: 1 - 2 dny

Osobní odběr Karlovy Vary: 1 - 2 dny (zdarma)

Více informací

Více informací

Zaoblené tvary opěradla, ručních opěrek a pohodlná měkká sedací podložka poskytují opravdu komfortní posezení a příjemný relax, který si rychle oblíbíte. Design umělého pleteného ratanu zaujme na první pohled a křeslo díky svému vzhledu zapadne dokonale do každého interiéru i venkovních prostor. Materiál křesla je odolný vůči vlhkosti a UV záření, takže se nemusíte bát nechávat křeslo venku třeba celou sezónu. Barva nevybledne a umělý materiál nepodléhá zkáze hnilobou jako přírodní materiály.

Technické údaje:

  • rozměry: 63 x 85 x 60 cm (š x v x h)
  • hmotnost: 5,87 kg
  • materiál: plast
  • nosnost: 110 kg
  • barva: grafitová

Obsah balení: 

  • 1x zahradní křeslo
  • 1x sedací podložka

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Ratanová křesla a židle a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

14 dalších produktů ve stejné kategorii: