Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% sortimentu skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 dnů

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Venkovní nábytek z umělého ratanu na zahradu, balkon, terasu Počet produktů: 35

  • Ratanové sety nábytku

    Venkovní nábytek z umělého ratanu zažívá v posledních letech boom. Nabízíme sety na balkon, terasu, zahradu.

    Umělý ratan je ve světě zahradního nábytku materiálem dneška a zajisté i budoucnosti. Vzhledově se velmi přibližuje přírodnímu materiálu, ale přitom je prakticky bezúdržbový. Velké kvalitní a luxusní sestavy nábytku z umělého ratanu jsou tak čím dál častější nejen na zahradách, ale oblíbené jsou i menší levné ratanové sety na balkon, nebo na menší terasu. V našem eshopu prodáváme jak menší sestavy stolku se židlemi, tak i velké ratanové zahradní sedací soupravy pro celou rodinu.

  • Ratanová lehátka

    Ratanová lehátka vnesou na Vaši zahradu nádech luxusu. Nabízíme modely s polstrováním, s kolečky, nastavitelné.

    Umělý ratan je ve světě zahradního nábytku materiálem dneška a zajisté i budoucnosti. Vzhledově se velmi přibližuje přírodnímu materiálu, ale přitom je prakticky bezúdržbový. Zahradní lehátka z umělého ratanu jsou oblíbená pro svůj exkulzivní vzhled a nenasákavost materiálu, takže je můžete využít nejen na zahradě, nebo terase, ale i u bazénu. U většiny ratanových lehátek je nastavitelné opěradlo, takže se na nich můžete jak opalovat, tak si i číst oblíbenou knížku, nebo popíjet drinky. Najdete u nás i lehátka s polstrem, nebo s kolečky pro snazší přepravu.

  • Ratanová křesla a židle

    Venkovní křesla a židle z umělého ratanu na zahradu, terasu, nebo balkon. Levné i luxusní modely včetně polstrování.

    Umělý ratan je ve světě zahradního nábytku materiálem dneška a zajisté i budoucnosti. Vzhledově se velmi přibližuje přírodnímu materiálu, ale přitom je prakticky bezúdržbový. Venkovní ratanová křesla se hodí pro samostatné umístění a relax při volných chvílích na zahradě, terase, nebo balkoně, ale i do sestav zahradního nábytku. Krom klasických ratanových židlí a křesel u nás najdete i modely polohovací a některé i včetně pohodlných polstrů.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 35 položek

Ratanový nábytek perfektně zapadne do Vaší zahrady, na balkon, nebo terasu.

Umělý ratan je ve světě zahradního nábytku materiálem dneška a zajisté i budoucnosti. Vzhledově se velmi přibližuje přírodnímu materiálu, ale přitom je prakticky bezúdržbový. Ratanový venkovní nábytek se díky tomu těší velké popularitě a čím dál častěji jej vídáme nejen na zahradách, ale i na terasách, nebo balkonech. Ratanový nábytek na balkon je tvořený povětšinou menším stolkem a dvěma křesly, na terasu jsou pak ideální celé ratanové sedací soupravy. Na našem eshopu prodáváme jak levné varianty nábytku, tak i velké luxusní ratanové sestavy.