Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% sortimentu skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 dnů

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Venkovní solární osvětlení na zahradu, terasu, balkon - dekorativní, s čidlem, řetězy Počet produktů: 55

  • Solární dekorativní osvětlení

    Světelné dekorace a výzdoba se solárním napájením na zahradu, terasu, nebo balkon, nebo na chatu. Dekorativní solární osvětlení s vypínačem, nebo čidlem pohybu (setmění).

    Venkovní solární dekorativní osvětlení vyzdobí Vaši zahradu a dodá jí ve večerních hodinách romantický nádech. A to jednoduše a efektivně bez zdlouhavého tahání kabelů. Stačí jednoduše světelnou dekoraci zapíchnut do země, nebo zavěsit na vhodné místo a po nabití baterií během dne prostřednictvím solárního panelu se osvětlení po setmění rozsvítí. Najdete u nás nejrůznější solární dekorace, jako jsou lampičky, lucerničky, řetězy a další.

  • Solární světla a lampy

    Solární led světla pro osvětlení zahrady, terasy, zahradního domku, nebo chaty. Venkovní led světla se solárním panelem a s čidlem tmy, pohybu, nebo s klasickým vypínačem.

    Chcete osvětlit chodník, nebo příjezdovou cestu, nasvítit schody, nebo solitér na zahradě, ale nechcete řešit extra elektrickou instalaci ve venkovních prostorech? Řešení je jednoduché- stačí si pořídit solární světlo, reflektor s možností úhlu svícení, osvětlení s čidlem pohybu, nástěnnou solární lampu, nebo jiné osvětlení s napájením prostřednictvím solárního panelu. Solární světlo, nebo lampu jednoduše instalujete na místo, přes den dojde k dobití baterií a večer se pak automaticky rozsvítí (solární panel dobíjí baterie i při zatažené obloze, nebo ve stínu, jen je pak třeba počítat s kratší délkou svícení).

  • Solární řetězy

    Solární řetězy se hodí na pergolu, zábradlí, na terasu, na chatu... Můžete je využít také jako vánoční led světelné řetězy.

    Rádi byste si instalovali do venkovních prostor okolo Vašeho domu světelný řetěz, ale nemáte v dosahu elektrickou zásuvku? To vůbec nevadí. Stačí si pořídit světelný řetěz se solárním panelem, který můžete jednoduše instalovat kamkoliv na Vaši zahradu, terasu, nebo balkon. Solární řetěz jednoduše uchytíte pomocí několika kousků provázků, nebo stahovacích pásek a pak už jen stačí na vhodné, ideální slunné místo umístit solární panel.

na stránku
Zobrazeno 25 – 48 z 55 položek

Zahradní led osvětlení se solárním panelem ušetří náklady. Prodáváme světla a lampy zapichovací i nástěnné, dekorativní osvětlení, světla s pohybovým čidlem, řetězy… Vhodné na zahradu, terasu, balkon, na chatu.

Rádi byste si nasvítili večerní zahradu, ale nechcete řešit problémy s elektrickou instalací? Jednoduchým a praktickým řešením je solární zahradní osvětlení, které stačí instalovat na dané místo, zapnout vypínačem a následně nechat pomocí solárního panelu nabít baterie. Po setmění se pak osvětlení automaticky rozsvítí (většinu osvětlení lze zapínat i ručně- více viz. detailní informace u jednotlivých produktů). Prodáváme jak levná dekorativní osvětlení a lampičky k zapíchnutí, tak i solární světla pro osvětlení solitérů, LED osvětlení s čidlem pohybu, světla pro osvětlení chodníků, světla k zapuštění do podlahy atd. atd., takže si u nás solární osvětlení vybere určitě každý. Produkty z této kategorie se hodí nejen k osvětlení zahrady, ale i balkonu, terasy, na chatu apod.